Najnovšie recenzie zo sekcie AV prijímače
- Výborná konektivita, aj bluetooth hrá čisto cez PC.
Zvuk je na túto cenu vynikajúci.
- 8k, rychle nastavenie, jednoduche ovladanie
Tento model som chcel minulý rok, ale bol nedostupný tak som vybral 2700, ale teraz za túto cenu by som neváhal.
Nedal sa zapnúť. Tovar vrátený.
- kompaktný a kvalitný receiver
- podporuje systém HEOS
- skvelé stereo zariadenie pre audiofilov
- samostatný vstup na gramofón
- jednoduchá obsluha a prehľadný diaľkový ovládač
- podpora Bluetooth a DAB+
- dostatok vstupov + 4 x RCA + phono + 2x digital audio (optical a coaxial)
- linkový RCA výstup a výstup pre Subwoofer
- trochu väčšie rozmery (výška cca 14 cm)
- nemá HDMI vstupy, ale to je určené pre audiofilov, kde sa to ani nevyžaduje
- nemá vstup na prehrávanie z USB
pre mňa úplne Ok zariadenie na prehrávanie HiFI stereo hudby, zatiaľ maximálna spokojnosť.
- Za tu cenu super
- Zvuk a obraz podľa predstáv.
- Pure mode
- Thx
- Mašinka trúby svieti. Paráda
100 percent
Skvely produkt s dobrou kontrolou reproduktorov ktory vie rozohrat aj boxy odvktorych by ste to uz necakali.
- skvelý zvuk
- intuitívne ovládanie
odporúčam, dostatočný výkon, čistý dynamický zvuk, skvele fungujúci automatický systém nastavenia zvuku pomocou mikrofónu
zatiaľ som ešte nevyužil všetky jeho možnosti ..
diaľkový ovladač ma oproti
Onkyo TX-SR393 dosť sklamal :-(
Ale hrá to dobre asi ako každé Onkyo
Dobry high end
- výborný zvuk
- dostatočný výkon
vymenil som za receiver ONKYO strednej triedy a rozdiel je neuveriteľný, PIONEER ma zatiaľ nikdy nesklamal čo sa týka zvuku, ostrý a dynamický dávam mu 100 bodov.
Veľká spokojnosť.
- Kompaktny, vykonny, jednoduchy na obsluhu, spolahlivy, kvalitny. Nic pre "hracickarov". Rozumej - tych, co stale nieco nastavaju, prepinaju a chvalia sa ako im to pekne blika a svieti... tento reciever zapnes a hra. Vyborne hra. Teda tak, ako je kvalitna nahravka. Pocutelne rozdiely. Prakticky a aktualny. Kvoli prepojeniu Blueetooth.
Pre mna - nema moznost pripojenia na subwoofer. Vyriesil som kvalitnymi repro s bass reflexom. Na pocuvanie zbierky platni uuuplne staci. Nema phono vstup. Vyriesene predzosilovacom. Slaby Tuner. Ale kvoli radiu som ho nekupoval. Za tu cenu nie je kvalitatitvne rovnocenny konkurent. Spickovy zvuk.
- Nádherný zvuk
- aj zo stereo zvuku vie vykúzliť priestorový zvuk
- žiaden šum
- Full HD obraz len ponuka aj keď monitor mam 2K da sa to obísť ale keby to išlo na priamo bolo by to lepšie
- spotreba 47W pri zapnutom stave
- veľmi komplikovane nastavenie, ten 300 stranový manuál je veľmi potrebný
Mam s neho zmiešane pocity, keď sa dobre naladí hraje to veľmi pekne. Jeho nastavenie, ale nie je pre slabé nervy, mne to trvalo 4 dni. Stále niečo kazilo pôžitok, buď to zle nakalibrovanie, raz skoro žiadne basy, potom zase prehnane , v hrach vypadával zvuk cca 2x za minútu na 1 sekundu, zabralo to 3 dni kým som to odstránil , zla konektivita s monitorom, proste to ide Full HD a vyššiu možnosť mi receiver neponúkol, lenže ja mam 2K monitor a dalo mi len možnosť Full HD obraz = otrasný, a vraj že zvládne 8K možno ale takú možnosť mi neponúklo... musel som to riešiť paralelným prepojením, Jeden HDMI kábel do monitora, druhy do reseiveru, tretí s receiveru do monitora, aby sa dal ladiť reseiver a zapnutie zmiešavania obrazov aby bol dokonali obraz i zvuk. Je k tomu aj manuál 300 stranový... kto sa nudí po večeroch, už sa nebude...
Proste kým som to nastavil zabralo mi to 4 dni, teraz to funguje už pekne. Dúfam že od dnes to bude, len dobrý pôžitok s hudby.
Spotreba 3W vypnutý, 47W zapnutý a 30W eko režim, eko to vlastne oreže max výkon do 80% tak že eko režim v dohode stačí, žiaden šum pekne odfiltrovaný.
Ma aj možnosť analógového zapojenia, ale to je len fakt možnosť, skúsil som to ,ale je to strašne zašumene, tak že len HDMI alebo optika.
Prvé dva dni som mal veľkú chuť to zbaliť a poslať do preč, ale keď už sa mi to podarilo odladiť, hraje to veľmi pekne.
Preto tie zmiešane pocity, naladiť to nie je sranda, ale keď sa to dobre urobí, je to paráda.
Je to super nadupany stroj a ma perfektny cisty zvuk.. Odporucam .. Dolby surround je velmi dobre ozvuceny
Pomer cena kvalita
- Vela stred bass má.marantz nr 5015 nie
Zobrazujem 21 - 40 zo 356 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...18 Ďalšie »